LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA en compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre) així com de la regulació existent en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (Llei 34/2002, de l’11 de juliol), posa en el seu coneixement les presents condicions generals d’ús que s’aplicaran a totes les operacions realitzades a través de la web: www.micsantjordi.org

D’acord amb la llei 34/2002 de Serveis de la Societat d’Informació i el Comerç Electrònic en vigor des de juliol de 2002, comuniquem que aquesta web pertany a:

Nom fiscal de la societat:
LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA

CIF de la societat:
G-08593188

Domicili de la societat
C/ Benedetti, 60; 08017 BARCELONA

Adreça de correu electrònic de la societat
e-mail: fundacio@llarsamistat.org

Dades legals y/o enregistrables de la societat: Inscrita al: Registre d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia amb el núm. 192.

Advertència de Privacitat

Les dades de caràcter personal que es facilitin per correu electrònic quedaran enregistrades en un fitxer propietat de LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA degudament inscrit davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat de respondre les consultes i obtenir dades estadístiques de les mateixes consultes. Per això poden exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA amb domicili a c/ Benedetti, 60; 08017 BARCELONA.

Condicions d’ús

Aquesta web ha estat creada per LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA amb caràcter informatiu per al seu ús personal i gratuït.

a) Utilització lícita

L’/La usuari/a d’aquesta pàgina web i dels seus serveis s’obliga a realitzar un ús conforme amb les lleis i els usos del trànsit, i s’abstindrà d’utilitzar la web i els seus serveis amb fins o efectes il·lícits o que siguin lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar o deteriorar la web i els serveis o impedir l’ús o gaudi normal de la web i dels serveis per part dels usuaris. Els que incompleixin aquesta obligació hauran de respondre davant de LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA i davant de tercers, de qualsevol dany i perjudici que pogués causar-se com a conseqüència de l’incompliment de l’esmentada obligació.

b) Garantia d’errors

LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA no garanteix la inexistència d’errors en l’accés a la web o en el seu contingut; en el cas que se citin o reprodueixin publicacions de caràcter oficial, aquesta reproducció tindrà caràcter merament informatiu i s’haurà de considerar a tots els efectes com vàlida la publicació en el seu butlletí o font oficial corresponent.

c) Disponibilitat del servei

LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat d’avisar prèviament, modificacions i actualitzacions sobre la informació que conté la seva web o en la seva configuració o presentació.
LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA no garanteix la disponibilitat i continuïtat del funcionament de la web i dels serveis. Quan això sigui raonablement possible, s’advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament de la web i dels serveis.
LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota mena que puguin derivar-se de la falta de disponibilitat o de continuïtat del funcionament de la web i dels serveis, de la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir a la web i als serveis, a la fiabilitat de la web i dels serveis, i en particular, encara que no de manera exclusiva, de les errades en l’accés a les diferents pàgines web o a aquelles des d’on es presten els serveis.

Responsabilitat per l’ús de la informació continguda

L’/La usuari/a és conscient i accepta voluntàriament que l’ús de la web, dels serveis i dels continguts té lloc, en tot cas, sota la seva única i exclusiva responsabilitat. Tant l’accés a la web com l’ús que pugui fer-se’n de la informació continguda són de responsabilitat exclusiva de qui ho realitza.
LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se del seu accés o ús d’informació ni de l’aplicació que se’n faci per reforçar qualsevol opinió personal o empresarial. LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió o continguts dels enllaços de tercers als quals es fa referència a la web.

Propietat intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual de la web, així com els diferents continguts són titularitat de LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA.

Queda terminantment prohibit realitzar qualsevol alteració d’aquesta pàgina. LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de manipulacions o alteracions no autoritzades. LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA no concedeix cap llicència o autorització d’ús de cap tipus sobre els seus drets de propietat industrial i intel·lectual o sobre qualsevol altra propietat o dret relacionat amb la web, els serveis o els continguts.

Queda prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta web sense citar el seu origen o sense sol·licitar autorització expressa a tal efecte. La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta web, així com els prejudicis ocasionats en els drets de propietat intel·lectual i industrial de LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA donarà lloc a l’exercici de les accions que corresponguin i, si escau, a les responsabilitats que de tal dret se’n deriven.

Protecció de Dades de Caràcter Personal

En els supòsits en els quals per accedir a alguna de les pàgines o serveis LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA sigui necessària la recollida de dades de caràcter personal, s’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb l’establert en la normativa vigent relativa a la Protecció de Dades de Caràcter Personal i altres normes de desenvolupament, conforme a l’establert en l’AVÍS DE PRIVACITAT D’AQUEST WEB i al consentiment que l’/la/els usuaris han d’acceptar abans d’efectuar qualsevol tipus de comunicació amb LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA des de la pàgina web.

Llei aplicable i jurisdicció

La utilització d’aquesta pàgina web es regeix per la llei espanyola, amb independència de l’entorn legal de l’/la usuari/a. Qualsevol disputa que pugui sorgir en la interpretació d’aquestes condicions es resoldrà als tribunals del lloc on tingui fixada la seva activitat LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA.
En el cas que ens faciliti la seva adreça de correu electrònic, s’entén que està donant el consentiment i acceptant aquest AVÍS LEGAL i l’AVÍS DE PRIVACITAT, perquè el correu sigui utilitzat per a l’enviament de comunicacions relacionades amb els serveis prestats o per prestar i respondre les seves consultes o peticions per part de LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA.

Avís legal

LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA en compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre) així com de la regulació existent en matèria de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (Llei 34/2002, de l’11 de juliol), posa en el seu coneixement les presents condicions generals d’ús que s’aplicaran a totes les operacions realitzades a través de la web: www.micsantjordi.org

D’acord amb la llei 34/2002 de Serveis de la Societat d’Informació i el Comerç Electrònic en vigor des de juliol de 2002, comuniquem que aquesta web pertany a:

Nom fiscal de la societat:
LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA

CIF de la societat:
G-08593188

Domicili de la societat
C/ Benedetti, 60; 08017 BARCELONA

Adreça de correu electrònic de la societat
e-mail: fundacio@llarsamistat.org

Dades legals y/o enregistrables de la societat:

Inscrita al: Registre d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia amb el núm. 192

Avís de privacitat

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL.- En compliment del disposat en la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals facilitades per a l’enviament de la informació sol·licitada seran incorporades en un fitxer del qual és responsable LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA, i que està enregistrat en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Aquest fitxer té la finalitat de dur a terme la prestació de serveis o informació sol·licitada. Atès que vostè ens facilita les seves dades voluntàriament entenem que, sempre que no manifesti el contrari en el termini de 30 dies a comptar des de la data de recepció d’aquesta informació, vostè accepta que LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA pot tractar les seves dades.

Vostè podrà revocar en qualsevol moment el consentiment donat, així com exercir el seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant una sol·licitud per escrit juntament amb una fotocòpia del seu DNI a LLARS DE L’AMISTAT, CHESHIRE, FUNDACIÓ PRIVADA, al nostre domicili social (c/ Benedetti, 60; 08017 BARCELONA)

Advertència de privacitat

Les dades de caràcter personal que es faciliten per correu electrònic o mitjançant aquesta web quedaran enregistrades en un fitxer propietat de Fundació Llars de l’Amistat Cheshire, degudament inscrit davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat de respondre les consultes, rebre sol·licituds i obtenir dades estadístiques d’aquestes mateixes dades. Per això poden exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant de la Fundació Llars de l’Amistat Cheshire, amb domicili a c/ Benedetti, 60-62, Barcelona, CP 08017, o a l’e-mail fundacio@llarsamistat.org

Cookies

Les cookies són dades referents a l’usuari d’un lloc web que s’emmagatzemen a l’ordinador de l’usuari i a les quals es pot accedir quan es torna a visitar el lloc web. Hi ha dos tipus de cookies: “cookies de sessió” i “cookies permanents”. Les de sessió només resideixen a la memòria i per tant la cookie desapareix quan es tanca el navegador. Per altra banda, les permanents es mantenen a l’ordinador.

Aquesta web utilitza la informació recopilada a través de les cookies de sessió per millorar els continguts i l’ús del lloc web. Pot esborrar o bloquejar les cookies mitjançant el navegador. Si no accepta l’ús de les cookies pot tancar el lloc web que està visitant.

Condicions del registre d’usuaris

Donar-se d’alta és totalment gratuït. Amb la seva clau d’usuari podrà participar dels serveis que aquesta web ofereix als seus usuaris de forma personalitzada. Per a donar-se d’alta només cal escollir un nom o àlies i tenir un compte de correu actiu. Si li preocupa el tractament que es fa de les seves dades pot llegir la nostra política de privacitat.

Com a usuari d’aquest lloc és imprescindible que vostè sàpiga que:
Al enregistrar-se, recopilem les seves dades (informació personal i/o informació opcional) per proporcionar un servei específic i personalitzar la seva experiència en el lloc. És possible que utilitzem la informació que ens ha proporcionat per a enviar-li ofertes per correu electrònic o postal que siguin del seu interès. En cadascun d’aquests correus s’inclou informació sobre com anul·lar la subscripció i deixar de rebre els nostres correus en el futur.
En ocasions, enviarem comunicacions per correu electrònic o postal per proporcionar-li informació que pensem que és d’interès per a vostè, inclosa informació sobre productes nous i serveis. També és possible que ens posem en contacte amb vostè per comprovar si està interessat a participar en un estudi de mercat relacionat amb la seva activitat. Com a part de la nostra política només s’envien correus electrònics o postals als clients que ho autoritzen. En cadascun d’aquests correus s’inclou informació sobre com anul·lar la subscripció i deixar de rebre els nostres correus en el futur.
En termes generals, mantenim la informació de l’usuari fins al moment en què s’anul·la la subscripció o fins al venciment de qualsevol període necessari descrit en la normativa vigent. Pot sol·licitar-nos detalls sobre la seva informació personal que mantenim i també pot sol·licitar-nos exercir els drets que vostè té d’acord a la LOPD. Per posar-se en contacte amb nosaltres podrà fer-ho des del lloc fundacio@llarsamistat.org