Descobreix els apartaments adaptats dissenyats per a persones amb discapacitats

Descobreix els apartaments adaptats dissenyats per a persones amb discapacitats


Si estàs buscant un apartament a Barcelona, MICs Sant Jordi és el lloc ideal. Tant si viatges per oci o per negocis, com si necessites un allotjament agradable i còmode mentre reps tractaments mèdics en alguna de les clíniques més prestigioses de la ciutat, els nostres apartaments per a persones amb discapacitats són una llar lluny de la llar, on l’accessibilitat i les necessitats personals no només s’acompleixen, sinó que se celebren.


Visita i deixa’t cuidar en les nostres instal·lacions, ja sigui per a estades curtes o prolongades. Els apartaments adaptats ofereixen la combinació perfecta de funcionalitat i confort per a garantir que totes les visites, independentment de la seva durada o propòsit, siguin tan plaents i lliures d’estrès com sigui possible.


Els apartaments per a persones amb discapacitats no són una simple estància; són l’espai on l’accessibilitat es troba amb la calidesa d’una llar. Als nostres apartaments adaptats a Barcelona, cada detall ha estat acuradament pensat per a satisfer les necessitats dels nostres hostes amb mobilitat reduïda.


Des de l’entrada, l’edifici obre les seves portes amb rampes suaus i portes automàtiques que conviden a descobrir un interior dissenyat sense barreres. Els espais estan distribuïts estratègicament per a permetre la llibertat de moviment, amb amples de porta i passadissos que superen els estàndards regulars.


En el cor de l’apartament, la cuina es revela com un model de funcionalitat i disseny intel·ligent. Les plaques de cocció ajustables en altura, els electrodomèstics de fàcil accés i els utensilis accessibles no són només una comoditat, són una declaració d’independència. Ja sigui per a preparar un menjar ràpid o per a gaudir cuinant sense presses, els hostes trobaran en la cuina un lloc de creativitat sense limitacions.


Dormitoris adaptats per a un descans perfecte

Els dormitoris són un santuari de descans i privacitat. Els llits estan dissenyats per a oferir el màxim confort amb l’altura adequada per a transferències fàcils. L’emmagatzematge accessible i els sistemes d’assistència tecnològica, com a interruptors i controls a distància, asseguren que la comoditat estigui sempre a l’abast de la mà.


Els banys, sovint un desafiament en termes de disseny adaptat, són un exemple de funcionalitat i estil. Equipats amb dutxes arran de terra, seients de dutxa i barres de suport, garanteixen una experiència agradable i segura.


Entenem que cada hoste és únic i les seves necessitats varien. Per això, oferim un servei personalitzat per a assegurar-nos que cada estada sigui perfecta. El nostre equip està sempre disposat a proporcionar assistència, des de recomanacions d’activitats en l’animada ciutat de Barcelona, fins a la gestió de necessitats especials.


En conclusió, els nostres apartaments adaptats per a persones discapacitades són més que un lloc per a allotjar-se, un entorn enriquidor que empodera i ofereix llibertat. Per a aquells que busquen una estada curta o prolongada, la nostra promesa és simple: la teva comoditat és la nostra prioritat. Vine i experimenta un espai on cada detall parla d’inclusió, dissenyat perquè et sentis completament a casa.

Publicat al
Categoritzat com a General