Qui som

Quan esculls com vols viure, saps on fer-ho

Què són els MICs

Els Mòduls Independents de Convivència (MICs) són apartaments totalment adaptats per a persones amb dependència, discapacitat i/o mobilitat reduïda, i amb una atenció integral 24h. Els apartaments estan dissenyats per a persones que aspiren a viure una vida independent e integrada a la societat. Així, vivint en habitatges individualitzats, amb les ajudes tècniques a mida i comptant, si ho necessita, amb una assistència 24h per part de cuidadores, cada persona pot desenvolupar el seu projecte de vida amb autonomia i qualitat.

Amb la responsabilitat social de crear una accessibilitat amb qualitat, combinant autonomia i assistència, ajudem a les persones a aconseguir la vida independent i rica que desitgen.

Fundació

MICs Sant Jordi és un recurs dels que disposa de la Fundació Llars de L’Amistat Cheshire, que porta més de 50 anys ajudant a persones amb dependència física que, per diferents circumstàncies, no poden romandre en el domicili.
Encara que és independent en el seu funcionament, la Fundació està agermanada amb la Fundació Internacional The Leonard Cheshire Foundation, implantada a 50 països, i amb més de 350 llars.

Visitar la web de la Fundació

APARTAMENTS

Adaptats a tu

MICs Sant Jordi t’ofereix diferents tipus d’apartaments, amb diferents mides, perquè escollis el que més s’adapta a tu i a la vida que vols

Individual

Apartament de 33m2.
1 dormitori, 1 llit.
Pensat per a una persona.

Veure apartament

Doble

Apartaments des de 42/48m2.
1 dormitori, 2 llits.
Pensat per a una o dues persones.

Veure apartament

Triple

Apartaments des de 51/62m2.
2 habitacions, 3 llits (2+1).
Pensat per a dues o tres persones.

Veure apartament

Quàdruple

Apartaments des de 51/62m2.
2 habitacions, 4 llits (2+2)
.
Pensat per a quatre persones, famílies o persones que no volen compartir habitació.

Veure apartament
VIDEO

Benvinguts a MICs Sant Jordi

On trobaràs apartaments 100% accessibles amb cuina, dormitori i bany, tot completament adaptat. Entra i comprova-ho.

Què diuen de nosaltres