Nota legal

Per donar compliment de la llei 34/2002 de 11 de juliol de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquesta web:

Fundació Privada Llars de l’Amistat Cheshire
c / Benedetti, 60-62
08017 Barcelona
Telèfon: 93 4514619
Correu electrònic: fundacio@llarsamistat.org
Inscrita en el Registre de Fundacions Privades del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 192.
CIF: G08593188

AVÍS LEGAL

Tots els drets de propietat industrial o intel·lectual d’aquesta pàgina web i dels seus continguts (fotos, textos, dissenys, …) pertanyen a FUNDACIÓ PRIVADA LLARS DE L’AMISTAT CHESHIRE o, si escau, a terceres persones.

L’usuari pot consultar i utilitzar tots els continguts de la mateixa, exclusivament per al seu ús personal, quedant expressament prohibida la seva difusió per qualsevol mitjà i per a qualsevol fi sense el consentiment exprés del seu propietari.

FUNDACIÓ PRIVADA LLARS DE L’AMISTAT CHESHIRE i les persones que hagin intervingut en la creació d’aquesta web compleixen en tot moment amb el que preveu la legislació vigent a l’efecte i en especial a la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la societat de la Informació i del Comerç Electrònic.

FUNDACIÓ PRIVADA LLARS DE L’AMISTAT CHESHIRE es reserva el dret a iniciar les accions legals estiguin al seu abast per perseguir aquelles persones, tant físiques com jurídiques, que incompleixin les anteriors condicions o utilitzin indegudament els continguts d’aquesta pàgina web o qualsevol informació que en ella pogués aparèixer.