MICs, edificis accessibles… i fes la teva vida!

MICs, edificis accessibles… i fes la teva vida!


Quan es tracta de triar un lloc per a viure, treballar o gaudir de les teves vacances, l’accessibilitat és una de les consideracions clau. A MICs Sant Jordi, no sols trobaràs un edifici accessible, sinó que descobriràs un espai que pot canviar la teva vida. Submergeix-te en el món de MICs Sant Jordi i coneix per què els nostres edificis accessibles són molt més que estructures de ciment i acer.


Primer nivell en instal·lacions per a persones amb discapacitat

Imagina tenir accés a instal·lacions dissenyades pensant en la teva comoditat i benestar. A MICs Sant Jordi, sabem que és important comptar amb instal·lacions de primer nivell per a persones amb discapacitat i així són les que gaudiràs quan ens visitis. Des d’àmplies portes fins a ascensors espaiosos, hem pensat en cada detall perquè et sentis com a casa.


Un edifici accessible en tots els sentits

No es tracta només de passadissos i portes. MICs Sant Jordi és un edifici completament accessible. Tant les habitacions com les àrees comunes, cada espai ha estat dissenyat amb l’accessibilitat en ment. Necessites un bany adaptat? Ho tenim. Cerques habitacions àmplies? Les tenim. El nostre objectiu és que et sentis còmode a cada racó.


Espais adaptats per a persones amb discapacitat

Perquè el teu benestar és la nostra prioritat, a MICs Sant Jordi oferim espais accessibles dissenyats específicament per a persones amb discapacitat. Gaudeix de la nostra piscina o de les nostres sales de reunions, pensades perquè tothom pugui treure el màxim profit d’elles.
Totes les nostres instal·lacions adaptades brinden confort i benestar:


Gimnàs amb personal format en fisioteràpia.
Piscina terapèutica.
Espais comuns accessibles: sala polivalent amb TV i wifi, perfecta per a reunions familiars i diverses activitats.
Restaurant amb capacitat per a 50 persones.
Edifici accessible gràcies a ascensors amb cabines de grandària àmplia (120×140 cm i 210×140 cm).
Confort tèrmic garantit amb climatització i sòl radiant, amb termòstats independents en cada habitatge.
Rentadora i assecadora a cada planta per a un fàcil accés i comoditat.


En total, 3.200 m² en un edifici sense barreres arquitectòniques.


La teva vida, la teva decisió

MICs Sant Jordi és molt més que un edifici accessible; és un lloc on pots construir la vida que desitges. Les nostres instal·lacions per a persones amb discapacitat, l’accessibilitat en tots els espais i el nostre compromís amb la inclusió fan que MICs Sant Jordi sigui l’elecció perfecta. Vine i fes la teva vida en MICs Sant Jordi, on l’accessibilitat s’agermana amb l’estil de vida que mereixes!

Publicat al
Categoritzat com a General