Barcelona accessible, mil i una raons per visitar-la

Barcelona accessible, mil i una raons per visitar-la

Tots som coneixedors de l’experiència gratificant que resulta el turisme. Ja sigui en forma de vacances relaxants a la platja, excursions per planes verdes o visites per ciutats que parlen per si soles. Els beneficis que ens enduem són incomptables: el creixement personal que suposa, l’ampliació de coneixements que podem adquirir, l’autoconeixement que duem a terme quan ens trobem en diversos indrets del món i la manca d’estrès en són probablement els més destacables, sense deixar de banda, però, la creació de records i experiències inoblidables que adquirim quan visitem llocs nous.

Sabies que Barcelona és una de les ciutats més accessibles del món?

Si estàs pensant en visitar-la, és important que sàpigues que les persones amb mobilitat reduïda poden gaudir sense barreres dels encants de Barcelona: des de les platges, monuments modernistes, passant per activitats esportives, i botigues!! 

 

Barcelona accessible. Un viatge sense imprevistos

 

El turisme accessible és una qüestió crucial per a la inclusió i la igualtat de drets de les persones amb capacitats diverses. L’accessibilitat en el turisme significa garantir que totes les persones, independentment de les seves capacitats físiques, sensorials o cognitives puguin gaudir plenament de tots els beneficis que hem esmentat. Cal considerar no només el respecte i propulsió del dret a l’oci, recreació i viatges, sinó també la possibilitat de participar en activitats que asseguraran la inclusió de tothom i la reducció de barreres socials. 

Creiem en la millora de la qualitat de vida a partir del turisme i, en conseqüència, en la necessitat de poder accedir a llocs, allotjament i serveis que s’ajustin a les necessitats de cada persona i permetin una major autonomia, independència i benestar. 

A MIC’s Sant Jordi vetllem perquè la teva experiència turística a Barcelona sigui adequada als requeriments de les persones amb mobilitat reduïda, tot garantint una experiència accessible en tots els sectors de les instal·lacions. Els nostres apartaments són Mòduls Independents de Convivència plenament adaptats i preparats per a la vida independent i integrada amb una atenció personalitzada les 24 hores del dia cada dia de l’any. 

 

Turisme accessible en instal·lacions 100% adaptades

 

MICs Sant Jordi ofereix apartaments totalment adaptats i de diferents mides perquè les persones que vulguin descobrir Barcelona ho facin al 100%.

Comptem amb un total de 32 apartaments de diferents mides que s’ajustaran a les teves necessitats personals. Disposem també de gimnàs, piscina terapèutica, sala polivalent i un restaurant amb terrassa on podràs passar hores gaudint de la teva experiència. Per a nosaltres és una prioritat el respecte a les teves necessitats pròpies així com la garantia d’oferir un servei proper, professional i personalitzat per tal de garantir una experiència còmoda i grata per a tot aquell qui vulgui confiar en nosaltres i gaudir d’una estada adaptada realment a les seves necessitats. 

Motius per visitar Barcelona n’hi ha milers. I per no fer-ho: cap

Publicat al
Categoritzat com a General