Habitacions adaptades per a una autonomia màxima: allotja’t en MICs Sant Jordi

Habitacions adaptades per a una autonomia màxima: allotja’t en MICs Sant Jordi


Trobar una habitació adaptada per a persones amb mobilitat reduïda o amb alguna discapacitat física pot suposar tot un repte. MICs Sant Jordi es destaca per proporcionar un espai on l’accessibilitat es tradueix en confort i on cada detall està pensat per a facilitar la vida diària de cada hoste.


Els nostres apartaments estan equipats amb totes les ajudes tècniques necessàries per a proporcionar la màxima autonomia i confort. Des de llits articulats elèctrics que faciliten el descans i dormir bé, fins a grues per a transferències i trapezis, cada element està dissenyat pensant en la seguretat i la facilitat d’ús. Les baranes en llit i les cadires de bany són altres exemples de com les nostres habitacions adaptades per a persones amb discapacitats contribueixen a una experiència de vida sense barreres.


Habitacions adaptades per a qualsevol necessitat

Entenem que les necessitats dels nostres hostes poden variar, per la qual cosa oferim diferents habitacions per a persones amb discapacitat, cadascun adaptat a diferents requeriments i preferències. Per exemple, el nostre apartament doble és ideal per a una o dues persones, oferint dos llits electro-articulades i una cuina completament equipada. Per a famílies o grups més grans, l’apartament quàdruple és l’opció perfecta, amb quatre llits articulats i dues habitacions que garanteixen espai i comoditat per a tots.


A MICs Sant Jordi, el suport assistencial està disponible les 24 hores del dia. El nostre equip de cuidadores professionals i auxiliars d’infermeria està sempre llest per a oferir assistència i suport, assegurant que totes les necessitats siguin ateses de manera eficient i respectuosa. A més, per a aquells que requereixen atenció addicional, el nostre servei d’assistent personal està disponible per a ajudar en les activitats diàries i garantir una estada el més còmoda i agradable possible.


Habitacions adaptades i comoditats per al teu benestar

La salut i el benestar dels nostres hostes són una prioritat, per la qual cosa oferim serveis de fisioteràpia personalitzats. Aquests serveis inclouen sessions individuals realitzades per professionals experimentats que poden dur-se a terme a l’habitació, el gimnàs o fins i tot en la nostra piscina terapèutica. Cada sessió s’adapta a les necessitats específiques de l’hoste, oferint un enfocament integral per a la salut i la rehabilitació.


A més de les comoditats internes, MICs Sant Jordi està situat en un entorn còmode i de fàcil accés a la ciutat. Els nostres hostes poden gaudir de Barcelona i dels seus voltants amb facilitat, gràcies a la ubicació cèntrica dels nostres apartaments. Les pròpies instal·lacions del complex inclouen, a més del gimnàs adaptat i de la piscina terapèutica, una sala polivalent i un restaurant amb terrassa, tots dissenyats per a ser completament accessibles.


En resum, MICs Sant Jordi ofereix una experiència d’allotjament única i personalitzada per a persones amb mobilitat reduïda o discapacitat física. Amb una gamma d’apartaments adaptats, serveis assistencials professionals i opcions de teràpia personalitzades, cada persona trobarà l’espai perfecte adaptat a les seves necessitats. A MICs Sant Jordi, l’accessibilitat i el confort van de bracet, assegurant que cada estada sigui una experiència memorable i enriquidora.

Publicat al
Categoritzat com a General