Descobreix el millor allotjament per a persones amb mobilitat reduïda a Barcelona: comoditat sense barreres

Descobreix el millor allotjament per a persones amb mobilitat reduïda a Barcelona: comoditat sense barreres

El turisme accessible s’ha convertit en una prioritat en la indústria de l’hospitalitat. Aquest tipus de turisme busca oferir experiències inclusives que permetin a tots gaudir dels seus viatges sense limitacions. En aquest context, els allotjaments adaptats per a persones amb mobilitat reduïda de MICs Sant Jordi són una bona alternativa que juga un paper fonamental, en assegurar que tots els hostes puguin gaudir de la seva estada amb total comoditat i seguretat.


La importància de les instal·lacions adaptades

Les instal·lacions adaptades no són simplement un valor afegit: són una necessitat essencial per a garantir que les persones amb mobilitat reduïda poden moure’s lliurement i amb independència dins dels allotjaments. Això inclou des de l’entrada i recepció de l’establiment fins a les habitacions, banys, àrees comunes i serveis addicionals. Els detalls com a rampes suaus, ascensors amplis, portes automàtiques, barres de suport en els banys i habitacions espaioses amb zones de gir adequades suposen una gran diferència per als hostes. A MICs Sant Jordi, tots aquests aspectes estan contemplats i es compleixen plenament per a garantir la millor experiència.


Característiques clau dels allotjaments adaptats

Els millors allotjaments per a persones amb mobilitat reduïda van més enllà de complir amb les normatives mínimes d’accessibilitat. A MICs Sant Jordi ens esforcem per oferir una experiència holística que inclogui:


Accés sense barreres:

des del moment de l’arribada, és crucial que els hostes trobin facilitats per a accedir a l’allotjament, com places d’aparcament reservades, rampes d’accés i sistemes d’entrada adaptats.


Habitacions dissenyades per a la comoditat:

les habitacions estan dissenyades pensant en l’accessibilitat, amb espais amplis, mobiliari ajustable, llits accessibles i sistemes d’emergència accessibles.


Banys adaptats:

els banys compten amb dutxes arran de terra, seients de dutxa, barres de suport i suficient espai per a maniobrar amb cadires de rodes.


Serveis addicionals adaptats:

 els nostres serveis, com la piscina amb elevador, el gimnàs amb equip accessible i totes les nostres àrees d’esbarjo adaptades són la clau de l’èxit dels nostres allotjaments compromesos amb l’accessibilitat.


Personal capacitat:

un aspecte crucial que també tenim molt present és comptar amb un personal ben capacitat en el tracte i l’assistència a persones amb mobilitat reduïda. Així ens assegurem que la teva estada sigui agradable i sense estrès.


Servei d’alarmes:

tots els apartaments tenen diferents sistemes de comunicació per a la sol·licitud d’assistència, tant els que es troben a habitacions i banys com els personals.


Ajudes tècniques:

MICs Sant Jordi ofereix a l’usuari tota una àmplia gamma d’ajudes tècniques per a poder adaptar encara més l’apartament a les necessitats específiques de cadascú. Per exemple: llits electro-articulats, grua, trapezi, cadira de bany…, entre altres.


Tria bé, tria MICs Sant Jordi

A MICs Sant Jordi disposem de tots aquests serveis i més, perquè ens esforcem per a fer la vivència dels nostres hostes el més còmoda i plaent possible.


L’elecció d’allotjaments que prioritzen les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda no només és un pas cap a unes vacances més inclusives i per a gaudir, sinó també una mostra de compromís amb la igualtat d’accés i oportunitats per a tots. Quan planifiquis el teu pròxim viatge a Barcelona, considera la possibilitat d’allotjar-te a MICs Sant Jordi, perquè demostrem amb fets el nostre compromís permanent amb l’accessibilitat i garantim la millor experiència sense barreres.

Publicat al
Categoritzat com a General